Tagi uradnega Slovenskega foruma za elektronske cigarete: Elektronska cigareta, e-cigareta, elektronske cigarete, e-cigarete, forum, e-kajenje, e-tekočine, e-tekočina, diskusije, debata, uradni slovenski forum za elektronske cigarete.

NAGRADNA IGRA "OHRANIMO SPLETNO PRODAJO !"

NAGRADNA IGRA "OHRANIMO SPLETNO PRODAJO !"

OdgovorNapisal/-a k2b » 07. Apr 2017 19:52

Slika
Slo-vaper.com razpisuje nagradno igro z naslovom: OHRANIMO SPLETNO PRODAJO !


V skupnosti slo-vaper.com smo se odločili, da razpišemo nagradno igro, s katero bi spodbudili ljudi k pošiljanju računov, saj bo to povečalo možnosti zmage na ustavnem sodišču.


Vsi, ki boste do vključno 14.4.2017, na naslov: us@zv-slo.si poslali račune, iz katerih so razvidni nakupi izdelkov, ki se jih v Sloveniji ne sme prodajati preko interneta (kompleti elektronskih cigaret, uparjalniki, grelne glave, MOD-i, ohišja, nikotinske tekočine, nikotinske baze ipd.), se boste potegovali za bogate nagrade. V poštev pridejo le tisti računi nakupov, ki so bili opravljeni po 11.3.2017. Najpomembnejši so računi iz držav članic Evropske unije, vsekakor pa so zaželjeni tudi računi iz drugih držav (npr. Kitajska). Vsi do sedaj že prispeli računi bodo prav tako vključeni v žrebanje. Lajkaj objavo na FBju in komentiraj “podpiram” oz. v objavi na forumu komentiraj “podpiram”.


1. Nagrada: Smok Alien 220W (črno/rdeča) + Narda RDA + Ice Cream Man - Caramel Waffle Crunch (30ml, 0mg nic)


2. Nagrada: O.S.M.L - Icy (60ml, 0mg nic) + Frooty - Sour WaterBerry (60ml, 0mg nic) + TFC - Green Apple Sour Beltz (60ml, 0mg nic) + Cream Puff - Banana (30ml, 0mg nic) + Bare Naked - Strawberry Colada (60ml, 0mg nic)


3. Nagrada: Sony VTC4 (2x) + GeekVape Alien Clapton Coil + Cotton Bacon

Srečno vsem!


Pogoji sodelovanja v nagradni igri


1. Kdo lahko sodeluje?
V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletni državljani Republike Slovenije (fizične osebe).


2. Potek nagradne igre in razglasitev nagrajencev

Na us@zv-slo.si pošlji čim več računov od nakupov iz tujine in sodeluj v žrebanju za nagrade. Iz računa mora biti razvidno:
– Datum računa (kdaj je bil nakup opravljen – v poštev pridejo le tisti po 11.3.2017)
– Država pošiljatelja (država podjetja, kjer ste opravili spletni nakup)
– Država prejemnika (Slovenija)
– Seznam naročenih izdelkov, ki spadajo v ZOUTI pod povezane izdelke

Lajkaj objavo na FBju in komentiraj “podpiram” oz. v objavi na forumu komentiraj “podpiram”.

Nagrajenci bodo objavljeni v tem prispevku. V petek, 14.4.2017 se nagradna igra konča in v soboto 15.4.2017 bomo razglasili naključno izžrebane nagrajence, ki bodo prejeli nagrade.

Vsi sodelujoči se s sodelovanjem strinjajo, da v primeru izžreba, lahko objavimo njihovo ime v tem prispevku.


3. Rezultati žrebanja, nagrade in prevzem nagrad
Vsi nagrajenci bodo objavljeni v tem prispevku na slo-vaper.com. Pred izročitvijo nagrad bomo s strani nagrajencev v roku treh (3) dni po razglasitvi zaprosili za potrebne osebne podatke: ime in priimek, datum rojstva in naslov. Posredovanje vseh teh podatkov na mail je pogoj za izročitev nagrade prejemniku. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrade niso prenosljive, zamenjava nagrade ni mogoča.4. Organizator nagradne igre "OHRANIMO SPLETNO PRODAJO !", je slo-vaper skupnost.5. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih glede lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami glede lastništva izžrebanih nagrad ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je organizatorju poslala svoje podatke v skladu s temi pravili. Organizator bo nagrado v skladu s pravili izročil izžrebani osebi oz. njeni uradno pooblaščeni osebi, katere podatki bodo navedeni v elektronskem sporočilu, ki ga organizator prejme od nagrajenega. Organizator ne prevzema nobene in nikakršne odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nedelovanje ali nepopolno delovanje elektronske pošte in internetne povezave sodelujočega ali nedelovanje storitve, ki je posledica napačne uporabe ali neznanja uporabe storitev. V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), organizator lahko odpove nagradno igro. O tem mora prek foruma obvestiti udeležence. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za morebitno nastalo škodo.


6. Pravila nagradne igre
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci potrjujejo, da so seznanjeni s temi pravili in se zavezujejo, da bodo ravnali v skladu s pravili nagradne igre. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Pravila in splošni pogoji te nagradne igre so na voljo v tem prispevku. Organizator si pridržuje pravico sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami v tem prispevku, vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca.7. Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre.


Slika
Uporabniški avatar
k2b
 
Prispevkov: 193
Pridružen: 02. Avg 2014 08:28

Re: NAGRADNA IGRA "OHRANIMO SPLETNO PRODAJO !"

OdgovorNapisal/-a k2b » 07. Apr 2017 20:13

FAQ in navodila za shranjanje računov

1. Zakaj zbiramo račune iz tujine?
Slovenski vejperji gremo na US z namenom, da se člen o prepovedi spletne prodaje umakne ven iz ZOUTPI zakona. US je potrebno pokazati in dokazati, da se slovenskim trgovcem dela škoda. Trenutna situacija je takšna, da slovenski potrošnik lahko brez bilo kakšnega problema kupuje iz tujine iz Slovenije pa ne more. Gre za nelojalno konkurenco, kar je protiustavno.

2. Kako zbiramo račune?
Račune zbiramo na naš email: us@zv-slo.si.

3. Kdo ima vpogled v račune?
Vpogled v račune ima samo vodstvo ZVS. Trgovci so nam sporočili, da vpogleda v račune in dostop do emaila, kjer se računi sprejemajo, ne potrebujejo in jih to načeloma ne zanima.

4. Kdo bo dobil račune?
Ko bo to potrebno in ko bomo zbrali zadostno število računov, bomo le-te posredovali odvetniku, kateri vodi to zadevo. Kasneje bodo računi predloženi kot dokaz na Ustavno sodišče. Slovenski trgovci so se vpogledu v vse zbrane račune odpovedali s čimer se strinjamo.

5. V kakšni obliki se bodo računi predložili najprej odvetniku, nato pa še na Ustavno sodišče?
Iz računov bomo odstranili vse podatke, ki niso potrebni. Ti so, podatki o podjetju in podatki o naslovniku. Na računu bo samo razvidno kaj je bilo naročeno, kdaj je bilo naročeno ter iz katere in v katero državo je bilo poslano.

6. Ali se bodo računi uporabili tudi za kakšen drug namen?
NE. Računi se bodo uporabili samo za namen Ustavne presoje ZOUTPI zakona. V primeru, da bi bilo kasneje dobro uporabiti račune še za kakšen drug namen vas bomo o tem obvestili in poprosili za dovoljenje.

7. Kaj pomeni za nas uporabnike, če se izkaže, da je člen o prepovedi spletne prodaje protiustaven?
Za uporabnike to pomeni, da boste še naprej lahko preko spleta kupovali tako iz Slovenije kot tudi iz tujine. Neomejeno. Trenutna situacija je namreč takšna, da slovenski potrošnik naj ne bi mogel naročevati tovrstnih izdelkov niti iz Slovenije niti iz tujine.

8. Kako pa je z naročili iz Kitajske?
Za naročila iz Kitajske je samo še vprašanje časa, do kdaj bodo tovrstne izdelke spuščali čez. Nekateri uporabniki že poročajo, da so bili paketi zavrnjeni in poslani nazaj. Pošiljke iz Kitajske je zelo enostavno nadzorovati saj gredo čez carino. Nadzor nad pošiljkami znotraj EU pa je bistveno težje preverjati saj ne gredo čez carino.

9. Koliko časa traja, da se presodi ali je člen o prepovedi spletne prodaje protiustaven?
Približno 1 leto. Protiustavna presoja zakona ne zadrži in cel čas veljajo pravila, kot so zapisana v zakonu.

Kako pridemo do obrazca za račun na GB?


Slika
Slika


ter za FT

Slika
Slika
Slika

oz. tukaj popolne slike...
https://slo-vaper.com/topic865.html#p6338
Uporabniški avatar
k2b
 
Prispevkov: 193
Pridružen: 02. Avg 2014 08:28


Vrni se na NOV ZAKON, NOVA PRAVILA NA FORUMU

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron