Tagi uradnega Slovenskega foruma za elektronske cigarete: Elektronska cigareta, e-cigareta, elektronske cigarete, e-cigarete, forum, e-kajenje, e-tekočine, e-tekočina, diskusije, debata, uradni slovenski forum za elektronske cigarete.

Hvala bogu, hvala nebu pa sm se te končno znebu...

Si nov član foruma ? Predstavi se ! Povej kdo si, od kod prihajaš in za kaj si se pridružil foromu.

Hvala bogu, hvala nebu pa sm se te končno znebu...

OdgovorNapisal/-a coso423 » 17. Dec 2018 16:13

Zdravo,

ne še čisto, vendar smrdi iz dneva v dan bolj. 1-3 pri kavi v službi, pa vendar se mi zdi bolje puhati in puhati kot pa vleči analogca iz dneva v dan bolj :)

Kot vsak strasten kadilec, raje izbere bolezen ali srečanje z matildo, se nisem želel odpovedati smrdljivim cigaretam. Poizkušal nehati ne vem več kolikokrat, vendar brez uspeha, nekje zasledim po ne vem koliko letih spet E-cig. Ok, Mr.Google bo že vedel, pa ne da živim v Sloveniji, kjer je prodaja preko spleta itd. zelo omejena, če ne rečem onemogočena. Ok, pozabim na to za nekaj časa (cca 2 leti).

Dva meseca nazaj, dobimo v službi novega sodelavca, kateri uporablja zelo čudno zadevo iz katere se vali dim kot iz toplarne. Kaj je to? Pravi da je VAPE. ???????????
Nakar mi po začudenem pogledu obrazloži da je to E-Cigareta, katero uporablja kot jaz analogno.... Kot vedno sem si mislil kaki PUSSY, je tale dečko ampak nekako me je mikalo, da bi malo ampak res malo. Preteče mesec okoli, moje kašljanje je bilo neprecenljivo pa vendar na ves puh, ki ga je puhal mi je bilo nekako simpatično ;)
sem se odločil prebiti led in prašati. Ej kolega, ti puhaš to pa p.........

Mi obrazloži vse kaj in kako in poudari, da je vsak drugačen in različen, da mi pokaže da za poizkusiti itd.

Nazadnje sva se dogovorila, da poizkusim njegov stari Piko ali je Pico 75w na katerem lahko nastaviš dokaj mnogo stvari, dal mi je nekaj svojih E-J za preizkusit, ni bilo nobenega posiljevanja, probaj-preizkusi in se odloči sam. Vsa čast model, si mi prodal zadevo na pravi način ;)

Po enodnevnem preizkušanju Picota,tekočinah in nekaterih forumih ("nekateri so bili napačni"), sem se odločil odkupiti moj prvi "BOX" :) in še sedaj mislim, da je bila to boljša naložba kot v VAPE shopu, po mojem mnenju. ;)

Po mesecu ali dveh sem se odločil da si nabavim NOVO igračo :) Mesecev ne štejem, važno je kaj čutim....
Sedaj sem ponosni lastnik, geekvape aegis 100w+smok tfv8 x-baby brother 4ml, nekaj težav pa vendar se da vse rešiti ali pač? Puhaj, puhaj, puhaj:)

In še za konec, vsa čast g.Slaven Kalebič, kateri se je zelo dobro znašel v slovenskem političnem sistemu Republike Slovenije na https://radioprvi.rtvslo.si/2018/11/studio-ob-sedemnajstih-vmes-porocila-834/

Se opraviččujem za moje slovnične napake, napisano v psihofizičnem stanju kateri za PU Slovenije ni sprejemljiva:)

Pa veselo VEJPANJE v naslednjem letu :)
coso423
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 05. Dec 2018 15:03

Re: Hvala bogu, hvala nebu pa sm se te končno znebu...

OdgovorNapisal/-a KingKožuh » 10. Jan 2019 23:31

Zelo lepo je to prebrat. Me kar malo pogreje pri srcu. :D

Drugače pa ja, Slaven je v združenju, ki mu trenutno predsedujem "zadolžen" za stike z javnostjo. Človek je legenda, veseli smo da je na naši strani. :)

VapeOn tudi tebi!
Slika
Uporabniški avatar
KingKožuh
Administratorji strani
 
Prispevkov: 1137
Pridružen: 04. Feb 2014 20:16
Kraj: Kočevje


Vrni se na Novi člani se predstavijo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov

cron