Tagi uradnega Slovenskega foruma za elektronske cigarete: Elektronska cigareta, e-cigareta, elektronske cigarete, e-cigarete, forum, e-kajenje, e-tekočine, e-tekočina, diskusije, debata, uradni slovenski forum za elektronske cigarete.

Vape in 7. razred - HELP

Si nov član foruma ? Predstavi se ! Povej kdo si, od kod prihajaš in za kaj si se pridružil foromu.

Re: Vape in 7. razred - HELP

OdgovorNapisal/-a scobidoo » 30. Apr 2017 06:46

Jaz ti bom samo to napisal, ko sem kadil cigarete 25 let in sem prešaltal na vejp sem ugotovil krepko izboljšanje, glede tvoje hčere se ne sekiraj kaj preveč. Jaz sem svojim ko so bili strai 12 let, lepo rekel če mislitekdaj kadit boste probali pr meni in jaz ti bom kupoval čike ne pa da mi ''fehtajo'' okol in dobijo še kak zdevce v njih. Sem bil taksist 12 let od tega 2,5 leti samo ponoči in sem videl kaj se dogaja, zato pravim, ne sekiraj se glede tega, so krepko hujše stvari na tem svetu.
Ne rečem da hčer spodbujaj, ne bodi pa preveč stroga do nje, vprašaj se kakšna si ti bila v njenih letih, če bi se vsi starši mal zamislili o svojih ''pizdarijah'' ki so jih počeli, nebi noben tako reagiral kot pa reagirate.
Slika
scobidoo
 
Prispevkov: 11
Pridružen: 06. Mar 2016 10:56
Kraj: Radeče

Re: Vape in 7. razred - HELP

OdgovorNapisal/-a Ančka » 09. Maj 2017 08:20

Hvala vsem za vzpodbudne in manj vzpodbudne besede.
Saj vem, da otroci probajo marsikaj ... Kot sem že napisala, roko bi dala v ogenj, tako zelo sem ji zaupala, da kaj takega ona ne bo storila. Oz. bi prej pomislila, da bodo probali prave cigarete, kot vape. Glede na to, da je zelo dobra in aktivna športnica, s treningi 4-5x na teden. In ravno včeraj je bila prva na enem tekmovanju v svoji kategoriji. In ga potem takole "sračka". In da najdem vape še doma ... Sva se pogovorili in vse, ampak zdi se mi, da je izgubila vso zaupanje pri meni.
Ančka
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 24. Mar 2017 08:31

Prejšnja

Vrni se na Novi člani se predstavijo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost