Tagi uradnega Slovenskega foruma za elektronske cigarete: Elektronska cigareta, e-cigareta, elektronske cigarete, e-cigarete, forum, e-kajenje, e-tekočine, e-tekočina, diskusije, debata, uradni slovenski forum za elektronske cigarete.

nikotin je huda reč

Teme, ki ne spadajo v nobeno od naštetih kategorij.

nikotin je huda reč

OdgovorNapisal/-a platinab » 14. Jun 2016 19:49

Torej, zdj že kak mesec ne kadim cigaret, kar je odlično.
Torej prvo sem kupil od prijatla en ego pen in mi je biu kul in že z njim nisem več posegal po cigaretih. Pokuril sem primbližno 2ml na dan. Ampak za ziher da bi me res "zadelo" sem si omislil Ijust 2. Z njim sem pokuril 10ml/dan iste stopnje nikotina (6mg/ml). Pa se mi je zdel premočan in da bi lahko štelal pa to sem si omislil Istick pico ki je res super mod in ga res nebi rad menjal. Problem pa je ker z njim isto pokurim 10ml/dan. Nekaj sem poskušal iti nazaj na ego pen pa ojoj ojoj- Ego pen mi niti primbližno ne odgovarja več. Res čudno :P
Že samo vlečenje zraka pri ego penu traja celo večnost in ubistvu ne povlečem iz njega nič. (Pico ima pa en problem sicer- proizvaja tolko pare da med gledanjem filmoa zaparim ceu ekran :P ) Ostajam na picotu.

Torej moj problem je nastal ko sem se zavedal koliko dejansko uparim. Moj cilj je konec odvisnosti od nikotina in zmanjšanje stroškov na minimum.

Imam torej na voljo 2 možnosti:
-zredčiti bazo iz 6 na 3mg/ml in jo naprej vejpat po 10ml/dan in postopoma koncentracijo manjšat. Upam da nebo to šlo še v večji volumen pokurjene tekočine.
-Si kupim 12mg/ml bazo saj ima več nikotina in se bom prej "nafilal" in ne bom porabil toliko količine. S tem bi zmanjšal količino uparjene tekočine.(?)

Ker nevem še nevem kako dobro kako se ta vejp svet vrti se obračam na vas, da mi svetujete. Zadnja stvar, ki si jo želim je da bi postal še bolj odvisen od nikotina.
Po kakšnem sistemu naj bi prišel do cilja?
Slika
x-278eur lol
Uporabniški avatar
platinab
 
Prispevkov: 55
Pridružen: 19. Maj 2016 10:32

Re: nikotin je huda reč

OdgovorNapisal/-a actech » 14. Jun 2016 20:04

Tudi sam sem začel z 3ml na dan pa to 18mg/ml nic. Z boljšimi napravami se ponavadi zgodi tudi preskok iz MTL na DL. Tu pa potem spraviš v sebe tudi večje količine pare. Sam zdaj vejpam okoli 10ml na dan predvsem ker imam ogromno okusov. Nikozin sem zmanjšal na 3mg/ml in mislim da bi lahko bil tudi brez. Težko pa bi prenehal vejpanje, čeprav mi je zdaj to bolj hobi kot potreba. Na smrdljivcih pa je bilo obratno.
Slika

They must find it difficult....... those who have taken authority as truth, rather then truth as the authority
Uporabniški avatar
actech
 
Prispevkov: 102
Pridružen: 25. Nov 2014 09:59

Re: nikotin je huda reč

OdgovorNapisal/-a platinab » 21. Jun 2016 21:08

Kolk časa si primbližn rabu za zmanjšanje nikotina?
Je blo težko al uizi?
Slika
x-278eur lol
Uporabniški avatar
platinab
 
Prispevkov: 55
Pridružen: 19. Maj 2016 10:32

Re: nikotin je huda reč

OdgovorNapisal/-a marlon » 23. Jun 2016 09:20

morda poizkusiš na moj način :idea: ... sadne arome z 0 mg/ml nikotina, kremaste (jogurt, smetana, mleko v kombinaciji z raznimi kukuji in sadjem) 3 mg/ml in tobačne arome z 6 mg/ml nikotina. kmalu ugotoviš, da lahko pariš sadne skozi cel dan "uizi"... zvečer si pa privoščiš eno tobačno :D .
lep dan ;) .
Slika
Kangertech Subtank Mini, Kayfun Lite plus, Kayfun Mini V3, Kayfun V5
Joyetech EVic VTC Mini, iStick TC40W
Uporabniški avatar
marlon
 
Prispevkov: 82
Pridružen: 15. Nov 2015 13:29
Kraj: celje


Vrni se na Debata

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost