no sem jih poklical in zaračunali mi bojo 5e carinjenja

Lp
davidk25 napisal/-a:Danes sem dobil obvestilo od naše preljube carine, da imajo za mene paket v vrednosti 15 USD in, da jim moram poslat račun in nevem kaj še vse in da mi bojo zaračunali stroške carinjena in to se še mi nikoli ni zgodilo, vedno naročam pod 22eur, da ne plačam davka, paket pa sem zmeraj dobil brez tega carinjenja, je pa v paketu par e-tekočin. Zanima me pa, če se je to že zgodilo komu od vas? pa kaj sploh naj naredim razen tega, da jim pošljem račun?
no sem jih poklical in zaračunali mi bojo 5e carinjenjatip je tudi dejal, da se bo sedaj vse več pošiljk pregledovalo(vse) sepravi, da vse pošiljke ki še jih dobim v prihodnje, bom placal 5e carinjenja ena od njih pa sama nima 5e vrednosti
kaj to pomeni v prihodnje, pa res nevem ampak vedno, ko sem naročil z kitajske pošiljka nikoli ni šla preko carinskega postopka. Očitno pa kot zgleda nebomo več toliko naročali od tam, če bo to tudi v prihodnje tako.
Lp
OneRound napisal/-a:Meni recimo nazadnje dvakrat ko sem poslal racun in je bilo pod 22€ niso zaracunali nic. Nobenih dodatnih stroskov.
OneRound napisal/-a:Meni te storitve niso zaracunali... In to ze dvakrat oz se nikoli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost