Stran 1 od 1

Moja prva etekočina

OdgovorObjavljeno: 13. Maj 2016 18:29
Napisal/-a tprevaln
Zdravo vsi vejperji.

Kot popolni začetnik v svetu vejpanja sem se tudi sam kot verjetno mnogi izmed vas seveda tudi sam lotil mešanja etekočine(ne toliko zaradin financ,bol iz radovednosti če to zmorem tudi jaz)

Seveda kot večino koristnih informacij sem dobil tukaj na forumu ki mi je neznansko všeč.
No pa da začnem,tu sem našel stran od naših sosedov in jo obiskal,takoj seveda navdušen ,nizke cene,velika izbira,pošiljanje v slo brez problema,začnem nalagat košarico hahaha VGbaza 500 ml 6mg nikotina,250 ml PG 6mg nikotina,tako to je to zdaj pa arome hhmmmm izbira da glava peče,pa se naslonim nazaj vzamem subox minija in vlečem,pa sem imel ravno nafilano not od LOTJ one hit wonder the man,super duper okusna kremasta aroma in okus,takoj mi klikne,ej te kremaste tekočine so zate in gremo naročevat. Naročim seveda vsega preveč,ker pač ko začneš pol bi še to sprobal,pa ta bi bila dobra,pa kaj če bi še ono in tako pristanem na 12 aromah 10 od TPA in 2 od MIXED flawors. Paket prispe čez 4 dni,kar je zame bilo presenetljivo hitro.

Zdaj pa hhmmm,rad imam veliko pare-dima ampak PG da več throat hita,kak skombinirat in naredim 65% VG,25% PG in pustim 10 % za arome,upam da sem to pravilno naredil drugače me kar popravite.

Recept pa je sledeč:
40% breskev
30% sladka krema
15%lešnik
10% vanilijev sladoled
5% limonin sorbet(da malo spusti sladkobo prej naštetih arom in doda kanček kislosti)

Recept 2:
mixed flowers lešnik jogurt s pridihom čokolade 50%
30% moca
10%karamela
5% burbon(malenkost man)
5% vanila sladoled

Prvega sem naredil skoraj 500 ml drugega pa 200 ml,napolnil steklene flaške po 100 ml in dobro premešal,dodajal nisem nobenega barvila in vse skup spakirav v škatljo in postavil v omaro na zorenje.
Na hitro sem še naredil 20 ml flaško lešnik jogurt in ga danes že veselo kurim,fullll dober okus praženih lešnikov,jogurta še ni nikjer ampak vrjamem da z zorenjem tudi ta pride do izraza in bo lepa kremasta tekočina.

Ko bo vse skupaj zazorjeno pa bom z največjim veseljem če bo seveda kdo želel,poslal kaksnih 10 ml prijateljem s tega foruma za degustacijo.

Upam da kdo pokomentira kako se mu zdijo takšne kombinacije etekočin.

Re: Moja prva etekočina

OdgovorObjavljeno: 13. Maj 2016 19:55
Napisal/-a tprevaln
Ups šele zdaj videl in bi prosil admina če se mu zdi narobe da prestavi moj post v temo DIY recepti etekočin,ne vem če moj prispevek spada v to rubriko,se opravičujem.

Re: Moja prva etekočina

OdgovorObjavljeno: 14. Maj 2016 07:53
Napisal/-a n0_n0dy_ce
dokler se ne proba se ne more komentirat :)
ampak slisijo se oddlicno :)

Re: Moja prva etekočina

OdgovorObjavljeno: 14. Maj 2016 08:25
Napisal/-a tprevaln
Ko bo tekočina zrela(čez dober teden) ti pošljem za sprobat če boš želel seveda,naj pa povem da po 2 dneh(sem si nafilal 20 ml flaško posebej) je že meni osebno ful ful dobra,nobenega parfumskega plastičnega okusa v ustih,lepo se vleče,skratka njamiii.