Tagi uradnega Slovenskega foruma za elektronske cigarete: Elektronska cigareta, e-cigareta, elektronske cigarete, e-cigarete, forum, e-kajenje, e-tekočine, e-tekočina, diskusije, debata, uradni slovenski forum za elektronske cigarete.

Flavor Hit Rewiew

Kaj je novega na področju E-tekočin. Ste kupili novo E-tekočino, delite mnenje in oceno z ostalimi.

Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a dmonlord » 06. Nov 2014 17:26

Pozdravljeni,

Naročil sem 7 okusov Flavor Hit in jih bom tu malo opisal.
Dr. Vape je 3 že opisal, jaz sem pa do sedaj sprobal Paradise Fever 0mg nic.

Stestiral sem na Vision Spinner 2 + Protank 3 mini in na Vamo V5 + Kayfun 3.1.

Tekočina je na nivoju. Presenetljivo za novega proizvajalca.
Naročil sem jih dejansko na blef, vse kar sem videl je opis treh od Dr. Vape-a, saj mi review-ji na Youtube niso prav nič pomagali ker so bili vsi v Francoščini.
Pogoj za naročilo je bil tudi, da so tekočine Evropskega porekla. Vsaj meni to nekaj šteje, če že ne to, da morajo doseči neke evropske standarde (imajo objavljene tudi pridobljene certifikate), pa vsaj zato, da nekako podpiram 'lokalno vape sceno' (saj smo Evropejci; lokalci :))

Tekočinice pridejo v 10ml flaškah črne barve. Izvirno, da se vedno steepajo (ker pravijo, da je treba steepat v temnem prostoru). Tako, da imate tekočinice lahko brez problema na svetlobi, brez da bi se kvaliteta degradirala. Meni je to pomembno, ker porabim samo cca. 1ml na dan in mi flaška drži 10 dni. Vejpam samo doma in kdaj v petkih na piru, tako da se da tudi z 1ml na dan preživet :)

No pa še opis Flavor Hit Paradise Fever:
Okus breskev + mint. Neke sorte bronhi bombon ali pa Uzo žganje z okusom breskve, ki spominja na Istaničevo peneče vino Desire.
Okus ni premočen ali preveč zbledel, ga je ravno prav, tako da se ga da vejpat dlje časa.
Kvaliteti izdelave dam 10/10. Ni nobenih 'kemičnih priokusov', premočnega vonja, tudi vsi okusi so uravnoteženi.
Okus: 8/10, sem bolj pristaš zemeljskih tobačnih okusov, nesladkih, tako da vzemite oceno z rezervo. Sem naročil še neke sadne in gurmanske tekočine prvič (da vidim, če se lahko ognem tobaku in cigarete/tobak pustim popolnoma v preteklosti - btw. cikov ne kadim več, samo okus tobaka mi je všeč).

Brez zadržkov priporočam ljubiteljem mint sadnih okusov.

Opisi ostalih okusov še pridejo, ko jih probam.

Imam še:
- Pur Arabica 6mg
- White Tiger 6mg
- Aloha! 6mg
- Pendragon 6mg
- Elixir 0mg
- Persian Apple 0mg
dmonlord
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 06. Nov 2014 16:52

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a dmonlord » 09. Nov 2014 18:24

Pur Arabica 6mg:

Danes sem očistil svojega Kayfuna 3.1 (klon), ki je pred kratkim začel puščati skozi fill valve. Luknjo sem zaprl od znotraj s pomočjo kuhinjske elastike in palčke za ušesa ☺.
Če koga zanima sem odrezal sredinski del palčke in jo po dolgem prepolovil s škarjami. Prerezal sem elastiko in jo stlačil v cevko.
Pomeril sem luknjo (2mm), elastika je bila 1mm, palčka pa malo več, zato sem kak milimeter plastike odrezal, tako da je šel sestav na tesno v luknjo. Del, ki je štrlel iz luknje sem nato odrezal in preostalo stlačil s pomočjo izvijača do konca v luknjo, tako da sedaj dihta tako, da top fill ni povzročil niti kapljice puščanja.

No še opis.

Okus je bolj po zrnih pražene kave kot pa kavnega napitka. Močen okus. Pri izdihu se čuti kapučino/kava z mlekom, kar je glede na vdih dober kontrast.
Kdor je ljubitelj kave bo s tem okusom zelo zadovoljen.

Ni pa ADV, bolj 1ml max.

Opazil sem tudi, da mi je jezik naredi 'grob'. Je treba piti vodo zraven (tako kot ob pravi kavi ☺).

Vape je OK na cca. 7-8W, v tem rangu je hladen, ne ravije celega okusa, ampak se efektu na jeziku, da v tem rangu izognit. Pri 9W je okus recimo, da na nekem maximumu, več pa pri tej tekočini ne bi šel (pri Paradise Fever greš lahko tudi preko 12W in je OK).

Tekočini bi dal oceno 7/10, narejena odlično, ni za cel dan, okus je premočen in verjetno zaradi tega tudi naredi jezik 'grob'.
Če ima kdo vaper's tongue, naj kar poseže po tej tekočini, jo bo definitivno okusil.
dmonlord
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 06. Nov 2014 16:52

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a dmonlord » 14. Nov 2014 17:20

Persian Apple 0mg:

Pri tem okusu se ne bi strinjal z Dr. vapom.
Jaz bi rekel, da je dominantni okus mentol + žajbel, aftertase na jeziku je pa kislo jabolko. Tobaka ne čutim, je pa res da je nekaj skoraj kremnatega. Daje občutek goste pare.
Definitivno napačno ime za tekočino, napačna slika in napačen opis, ni šiša niti pod razno.
Okus je dober, slabši od Paradise Fever, a šiša ni.
Recimo, da bi ime Sour Fresh ali kaj podobnega bolj sedlo tej tekočini.
Ocena 7/10.

Trenutno mislim, da firma uporablja mentol podobna zelišča v veliko tekočinah. Poročam, če je res.
dmonlord
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 06. Nov 2014 16:52

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a dmonlord » 16. Nov 2014 08:37

White Tiger 6mg:

Wow...Tobačen okus, močen, zemeljski. Throat hit za 6mg vrhunski. Dodana je še ena sestavina, ki malo zapeče, nekaj takega kot pravi dim. Ta preprečuje lung hit. Je bolj mouth to lung tekočina.
Po nekaj časa vejpanja sem začutil rahlo noto karamele daleč v ozadju. Ne prevlada, kar je meni super.
Pri izdihu in aftertaste je po citrusih. Spet zelo malo, a je tam nekje. Spet super.
Ta tekočina oblakov ne dela. Meni je vseeno, ker je okus vrhunski.

Ocena 9.5/10, 0.5 sem odštel ker me tisti zgoraj omenjeni 'okus dima' malo moti.
dmonlord
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 06. Nov 2014 16:52

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a dmonlord » 18. Nov 2014 20:22

Aloha! 6mg:

Ta okus je pa zanimiv. Je pod Exclusiv kategorijo, kar namiguje na večplasten okus in je tudi prvi med temi okusi, da se je sčasoma okus spremenil (Paradise Fever se ni, čeprav je tudi pod Exclusive kategorijo).

Takoj na začetku, je bil zelo močen nikotin, kot pri White Tiger. Sem že začel razmišljati če je moj cotton wick slab. Sem naredil isto kot prej, mogoče malo manj vate. Vate dajem zelo malo. Na Kayfunu imam 28ga kanthal z 12 ovoji okoli 2mm izvijača pri 1.7 ohm postavljen pravokotno na vijake, vato pa potegnem skozi in jo odstrižem tako, da se ravno dotika decka. Nikoli nisem še dobil dry hita. Isti build sem porabil tudi pri ostalih zgoraj opisanih tekočinah, a ti zadnji dve ne delata veliko pare (mint okusi in Pur Arabica pa ogromno). Bom naslednjega probal Elixir in če bo spet veliko pare bo ta teorija kar držala.
No, ni veliko dima, okusa je čez glavo.

Okus: začelo se je z močnim nikotinskim poprastim okusom in z kokosom. Tu sem bil že malo WTF, ali jaz kaj delam narobe...No skadil sem cca. 1ml in zadevo pustil stati do danes (cca. 24 ur kasneje) napolnjeno v kayfunu. Nikotin je popustil, kokos tudi, sedaj je pa prevladujoč sladek ananas. Veliko bolj prijetno za vejpat, saj je bil okus kokosa bolj po kokosovi moki kot pa po kakšni bolj sočni kokosovi zadevi.

Tekočini sem hotel dati oceno 5/10 na začetku, sedaj dam pa bolj 7/10.

Vesel bi bil, če bi kdo pokomentiral kaj se dogaja z nikotinom in tekočino če ta stoji 1 dan v tankcu. Ali ga svetloba zmanjša, kontakt z zrakom v tankcu (ampak, ta dela na vakum?). Tekočin nisem odpiral in jih dal na dihanje, ker nimajo nobenega kemičnega ali premočnega vonja. Polnitve so julij/avgust, ko sem jih dobil sem jih 1 teden pretresal vsak dan in imam jih v predalu, tako da so v temi.

Overall so tekočine top za ta denar. Bom definitivno spet kupil te (gledam na finance ☺), ta dragih raje ne probam ☺.
Ogledan imam Red Velvet, verjetno še ena 2 tobačna, Jungle blend in Makareach tea.

Kot sem pa že omenil, v veliko tekočinah je prisoten tudi mint (komentar na uradni strani za red velvet tekočino ga je omenil, čeprav ni pričakovano, da bi v tej tekočini bil).
dmonlord
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 06. Nov 2014 16:52

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a dmonlord » 19. Nov 2014 20:26

Elixir 0mg:

Kot sem špekuliral. To je ista tekočina kot Perisan Apple. Verjetno so naredili napako pri lepljenju nalepk. Dr. Vape - preveri če niso vse Persian Apple 0mg napačne!
Kot sem že opisal zgoraj, žajbel, mint...in aftertaste ni kislo jabolko, je bil verjetno placebo, ker sem pričakoval kislo jabolko.

Dima je več kot pri Aloha!, tako da ja, teorija drži.
dmonlord
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 06. Nov 2014 16:52

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a dmonlord » 23. Nov 2014 17:56

Pendragon 6mg:

Ta tekočina je res nekaj posebnega. Prebral sem opis od Dr. Vapa in še nekaj opisov po internetu (francoskih z google translatom).
Okus je očitno za vsakega drugačen.

Meni osebno prevlada vanilija in višnja, dodan je tudi nek blag okus tobaka. Najbolj me spominja na vaniljev sladoled preko katerega je polit višnjev sirup, ker okus je kremnat in je to najbližje kar se lahko spomnim.

Zelo priporočam. Ocena je 10, ali pa tam nekje zelo blizu.
dmonlord
 
Prispevkov: 12
Pridružen: 06. Nov 2014 16:52

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a premmati » 20. Dec 2014 10:15

Odgovor
Napisal/-a dmonlord » 14. Nov 2014 18:20

Persian Apple 0mg:

Pri tem okusu se ne bi strinjal z Dr. vapom

tu se popolnoma strinjam s tabo, jaz ne okusim nobene čudovite jabolke, pa tudi tobaka ne, samo nekaj premočno svežega, osebno sem jo razredčil z bazo, tako, da mi je pogojno občasno užitna.
moja ocena 3/10 po redčenju 5/10 , je pa seveda okus, stvar posameznika. :o ;) imam pa 6mg/ml nic. , tako da ni samo pri breznikotinski problem v okusu. ;)
Zadnjič spremenil premmati, dne 20. Dec 2014 18:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
premmati
 
Prispevkov: 145
Pridružen: 12. Jul 2014 10:21
Kraj: Celje

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a magic » 20. Dec 2014 15:20

Marrakech tea 6mg

kot že ime pove...Maroko, tržnica, zeleni čaj z meto in kanček sladkega. V kolikor ste ljubitelj zelenega čaja in mete je to prava stvar. Meni je všeč za razliko od ElixIR-ja pri katerem prevlada samo janež in janež...

White tiger... pa ne vem, nič okusa ni bilo.... potem kasneje se je neka niansa pojavila tam nekje zadaj ....
Pure arabica... kavabon :)
Slika
Uporabniški avatar
magic
 
Prispevkov: 27
Pridružen: 14. Dec 2014 14:22

Re: Flavor Hit Rewiew

OdgovorNapisal/-a skem01 » 02. Jun 2015 10:25

Thanks for these infos....it's great..

Great Post!
skem01
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 26. Maj 2015 10:39
Kraj: 1-7 Ramsay Street,Rochdale


Vrni se na E-tekočine - novo in testirano

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost