Stran 1 od 1

SMOK Alien

OdgovorObjavljeno: 02. Jan 2017 23:58
Napisal/-a milanf
Ima še kdo težave z luščenjem barve? Kolko berem na forumih se večina modov lušči. :twisted: :evil:

Re: SMOK Alien

OdgovorObjavljeno: 03. Jan 2017 10:10
Napisal/-a exmono
Žal za večina kovin ni barve, ki je nebi bilo mogoče zluščiti... in kolko berem na njihovi strani naj bi bilo ohišje iz neke cinkove zlitine, torej je verjetno isti material kot na joyetechovih VTC mini, Vtwo mini in cuboid. In ja žal je barva za cinkove zlitine kar občutljiva na luščenje po mojih izkušnjah (seveda odvisno od kvalitete barve).

Najboljša rešitev, če se hočeš izogniti luščenju barve je, ali da izbereš plastični mod ali pa da izbereš mod, ki je pač iz rosfrei-ja. (še ena dobra varjanta bi bil eloksiran aluminij, ampak ne poznam nobenega moda, ki bi bil iz njega)

Iz lastnih izkušenj sicer ne morem govorit, ker sem aliena v rokah držal glih 3x, ampak izgleda kr solidno izdelan po mojem mnenju, ampak so pa vsi barvani kovinski modi (kot tudi tanki) običajno kr hitro občutljivi na praske in luščenje. (zato sem si raje vzel rosfrei tank, pri modih pa žal tu ni toliko izbire)

Re: SMOK Alien

OdgovorObjavljeno: 04. Jan 2017 16:40
Napisal/-a milanf
Imel sem Joyetech VTC-ja pa je bil po treh mesecih še kot nov. Tu pa se barva enostavno lupi kot na srečkah loterije.

Re: SMOK Alien

OdgovorObjavljeno: 08. Jan 2017 12:12
Napisal/-a taxidriver
Verjetno je najboljša rešitev proti luščenju barve nabava etuija.

Re: SMOK Alien

OdgovorObjavljeno: 11. Mar 2017 16:15
Napisal/-a savinjčan
jaz ga imam cca 14 dni in se ni nobenih težav z luščenjem. Je pa res da ga pazim. V žepu z ključi recimo ga ni pametno imet... Se ti je začel luščit na mestu poškodbe ali kar sam od sebe?